Ruilen en retourneren

Indien u niet tevreden bent over een artikel of het is niet naar verwachting vernemen wij dit graag. We kunnen dan kijken naar een passende oplossing.

U heeft het recht en mag zonder opgaaf van reden een artikel binnen 14 dagen retour zenden. Het artikel dient ongebruikt en niet gedagen te zijn en voorzien van alle labels en folies. U kunt hiervoor een ander artikel uitkezen of uw aankoopbedrag terug ontvangen. De artikelen kunt u samen met de factuur retour sturen naar: Famous | Brinkstraat 31a | 9411 KK Beilen 

Na ontvangst en controle van de retourzending storten wij binnen enkele dagen uw geldbedrag terug of zullen wij een ander artikel opsturen.

Houdt u er rekening mee dat de verzendkosten voor de retourzending voor eigen rekening zijn. Voor die exacte kosten kunt u contact opnemen met uw vervoerder. Zorg ervoor dat de zending voldoende gefrankeerd en indien van toepassing ook verzekerd is.

Alleen artikelen die ongebruikt en compleet zijn kunnen geruild of gecrediteerd worden. Retour gestuurde artikelen die niet aan deze voorwaarden voldoen kunnen wij niet in behandeling nemen. Wij zijn dan genoodzaakt het pakketje terug te sturen naar uw adres, waarbij de kosten voor de retourzending voor rekening van de klant zijn.